Werkzaamheden

Predikantschap

Voor 80 % ben ik verbonden aan de Protestantse Gemeente Woensdrecht. De gemeenteleden wonen verspreid over de dorpen Woensdrecht, Hoogerheide, Ossendrecht, Huijbergen en Putte en het gehucht Calfven. De kerk staat in Ossendrecht. Behalve kerkdiensten staan op mijn rol huisbezoek in crisissituaties, rouw- en trouwdiensten, catechese, allerlei vormen van vormingswerk, Bijbelleescursus etc , etc.

Lezingen

Ik kan geboekt worden voor lezingen over diverse onderwerpen: Roemeniƫ, Ajax, Rome, Bach, Kerk en Israƫl en heel persoonlijk Bevrijd leven, gebaseerd op mijn levensverhaal. Diverse van deze lezingen heb ik al gegeven door heel het land.

Voorlezen

Graag lees ik ten behoeve van zowel kleine als grotere groepen voor uit het werk van Nescio, Bomans, Carmiggelt en anderen. Ook het voordragen van gedichten is mogelijk.

Performance

In ontwikkeling zijn voorstellingen op grond van Bijbelverhalen en Bijbelse thema’s. Die over Genesis 1 kan al geboekt worden.

Muziek

Zingen is voor mij lust en leven. Daarom ben ik niet alleen lid van onze eigen cantorij, maar beoefen ik samen met Karel Smagge, klavecinist, organist en cantor van onze gemeente, op het orgel de solozang.